Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Niets liever dan onze lieve geboortekaartjes

Als jullie kindje straks geboren is staat jullie een heerlijke rit op die roze wolk te wachten. Zo klein, zo kwetsbaar, zo zacht en zo lief: hoe maak je dat nieuws nou mooier wereldkundig dan met je eigen lieve geboortekaartjes?

Onze collectie lieve geboortekaartjes:

Scroll for more

Laat jezelf vertederen door design

Hoewel zwanger zijn geen kinderspel is, mag je in deze tijd wel vol liefde uitkijken naar één van de meest bijzondere momenten in je leven. Straks heb je zo'n vertederend bundeltje hulpeloos nieuw leven in je armen, en dan wil je jouw trots natuurlijk aan de hele wereld laten zien. Om alvast in die schattige stemming te raken helpt BlijKaartje je om zulke lieve geboortekaartjes te vinden, dat iedereen vanzelf al met een brede glimlach denkt aan de smaak van beschuit met muisjes. De zoetste ontwerpen voor een lief geboortekaartje hebben we al voor je op een rijtje gezet, maar het is natuurlijk nog veel liever als je daar je eigen draai aan geeft, net als je straks gaat doen met je baby. Kun je mooi vast een beetje van die ouderlijke liefde botvieren op een ontwerp waar elk hartje van smelt!

Zo schattig als je maar kunt bedenken

Je moet nog even wachten, maar je hart loopt vast al over van de liefde. Dat komt prima uit, want die kun je bij BlijKaartje dan mooi in een liefdevol ontwerp voor je eigen lieve geboortekaartjes gaan steken. Op onze site vind je alles dat je nodig hebt om met jouw kaartje persoonlijk uit te drukken wat je voelt. Hier maak je met gemak een puur persoonlijk design, van de kleuren tot de vlakverdeling, van de blijde boodschap zelf tot aan de afbeeldingen en de papiersoort toe. Natuurlijk helpen we een handje mee als je dat fijn vindt, want broeden op lieve geboortekaartjes is niet niks als je ook al op een nieuwe wereldburger zit te broeden. Gebruik onze chatfunctie en we schieten je meteen te hulp met professioneel advies en tips van onze vakontwerpers. Als jij nou voor een lief kindje zorgt, dan zorgen we samen met jou alvast voor lieve geboortekaartjes waar het prille geluk gewoon vanaf komt spatten!