Blijkaartje is maatschappelijk betrokken en steunt regelmatig goede doelen

goede doelen samenwerkingen met blijkaartje

Blijkaartje is maatschappelijk betrokken. Naast verschillende sponsoringen en het motiveren van vrijwilligerswerk, gaan we regelmatig samenwerkingen aan met een goed doel.

 

 

Ronald McDonald Huis Zwolle

De activiteiten van het Ronald McDonald Kinderfonds zijn allemaal gericht op dezelfde doelstelling: ouders en hun zieke of zorgintensieve kind dicht bij elkaar brengen. Centraal bij deze missie staat de aandacht, liefde en nabijheid voor het zieke en zorgintensieve kind en zijn of haar familie. Nabijheid heeft bijvoorbeeld een aantoonbaar positief effect op het fysieke en mentale welzijn van zowel het kind als de familie. Het Ronald McDonald Kinderfonds maakt de nabijheid van families bij zieke en zorgintensieve kinderen als geen ander mogelijk. De Ronald McDonald Huiskamer Zwolle is een warm rustpunt op de kinderafdeling van Isala voor ouders, broertjes en zusjes – en zieke kinderen. Midden in het ziekenhuis, even weg uit de ziekenhuissfeer: geen witte jassen en behandelplannen, maar zachte banken en een kleurrijke speelhoek. In de Huiskamer vind je rust en kun je opladen.

De winnaars van de kersttekening actie voor het Ronald McDonald huis Zwolle zijn gekozen

Veel basisscholen hebben meegedaan aan onze kersttekening actie. Iedereen bedankt voor het meedoen! We hebben 4 winnaars gekozen. De kaarten van deze winnaars zijn vanaf nu te bestellen!

winactie kersttekening

Bedankt voor het meedoen
aan de winactie

De 4 mooiste tekeningen hebben wij opgenomen in onze collectie

lees meer >