Maak speciaal voor het goede doel een mooie kersttekening

Maak een kersttekening voor het goede doel. Winnaars zijn bekend!

De 4 winnaars van onze winactie hebben inmiddels bericht en de kaarten zijn bij ons te bestellen.

Lees hieronder meer over de winactie voor het Ronald McDonald Huis Zwolle:

 

 

 

 

 

Wij dragen het Ronald McDonald Huis Zwolle een warm hart toe. Wij wensen dat iedereen als familie dicht bij elkaar kan zijn in moeilijke tijden, vooral tijdens de feestdagen zoals kerst! Jij ook en zit je op de basisschool? Doe dan mee met een leuke winactie voor het goede doel!
Ontwerp je eigen kerstkaart voor het Ronald McDonald Huis Zwolle en maak kans op een tegoedbon van Bol.com voor jezelf. Wat het extra leuk maakt, is dat je met de mooiste tekening € 100,- kan winnen, waarvan een deel voor jezelf en een deel voor jouw basisschool!

Wat kan je winnen?

De 4 mooiste tekeningen nemen wij op in de kerstkaarten collectie van Blijkaartje, hoe tof is dat! Deze kerstkaarten kunnen door bedrijven en particulieren besteld worden op www.blijkaartje.nl. Een deel van de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis Zwolle.

Hoofdprijs: € 50,- tegoedbon Bol.com voor jou + € 50,- tegoedbon Bol.com voor jouw basisschool
2e / 3e / 4e prijs (publieksprijs): € 25,- tegoedbon Bol.com (voor jezelf)

Daarnaast ontvangen de winnaars een setje kerstkaarten van hun eigen ontwerp thuis.

Wat moet je doen?

  • • Maak je mooiste kersttekening op wit papier.
  • • Noteer op de achterkant van je tekening: je naam, leeftijd, woonadres, telefoonnummer en de naam van je school
  • • Lever je tekening in vóór 3 oktober 2021

Inleveren van je tekening kan op de volgende manieren:

Ronald McDonald Huis Zwolle
Dokter Hengeveldweg 5, 8025 AK Zwolle

Schulten Lederwaren
Herenstraat 14, 8102 CP Raalte

Of mail een goede foto van je tekening naar ontwerpstudio@blijkaartje.nl.
Een goede foto maak je door recht boven de tekening te fotograferen, in de buurt van daglicht en zonder dat er een schaduwen zichtbaar is.
Heb je je inzending gemaild? Bewaar je tekening dan goed! Want als jij uitgekozen wordt als winnaar dan is het belangrijk dat wij de originele tekening toegestuurd krijgen.

Jurering

De jurering voor de hoofdprijs, 2e prijs, 3e prijs en de nominatie voor de publieksprijs (4e prijs) wordt begin oktober gedaan door échte vakspecialisten.

  • • Erna Koolhof, grafisch vormgever bij Blijkaartje
  • • Jose Reuvekamp, kunstenares
  • • Lianne Booijink, manager Ronald McDonald huis Zwolle

De genomineerde ontwerpen voor de publieksprijs worden begin oktober via facebook en instagram getoond, waarnaar het publiek een stem kan uitbrengen op één van deze ontwerpen.

Social media

Deze actie voor het Ronald McDonald Huis Zwolle kan natuurlijk extra veel opleveren wanneer we er ook online aandacht aan besteden. Daarom willen wij jullie vragen (uiteraard alleen indien mogelijk) om jullie teken activiteiten te delen op social media en ons daarin te taggen: @Ronaldmcdonaldhuis_zwolle @Josereuvekamp @Blijkaartje

Achtergrondinformatie

Blijkaartje is een webshop met een ruim en uniek aanbod in verschillende soorten kaarten. Jose Reuvekamp is een kunstenares uit Heino en ontwerpt kunst met een kleurrijke twist. Samen hebben wij de handen ineengeslagen om een leuke winactie op touw te zetten om geld in te zamelen voor het goede doel.

Ronald McDonald Huis Zwolle

De activiteiten van het Ronald McDonald Kinderfonds zijn allemaal gericht op dezelfde doelstelling: ouders en hun zieke of zorgintensieve kind dicht bij elkaar brengen. Centraal bij deze missie staat de aandacht, liefde en nabijheid voor het zieke en zorgintensieve kind en zijn of haar familie. Nabijheid heeft bijvoorbeeld een aantoonbaar positief effect op het fysieke en mentale welzijn van zowel het kind als de familie. Het Ronald McDonald Kinderfonds maakt de nabijheid van families bij zieke en zorgintensieve kinderen als geen ander mogelijk. De Ronald McDonald Huiskamer Zwolle is een warm rustpunt op de kinderafdeling van Isala voor ouders, broertjes en zusjes – en zieke kinderen. Midden in het ziekenhuis, even weg uit de ziekenhuissfeer: geen witte jassen en behandelplannen, maar zachte banken en een kleurrijke speelhoek. In de Huiskamer vind je rust en kun je opladen.