Enveloppen
Wit: € 0,20 per stuk
Grijs € 0,20 per stuk
Kraft: € 0,20 per stuk
Roze: € 0,20 per stuk
Blauw: € 0,20 per stuk

Verzendkosten
Je kunt kiezen uit 4 mogelijkheden:

1 Garantie pakket € 10,00
Het pakketje wordt verstuurd met 100% levering op de volgende leverdag, wel levering op zaterdag, geen levering op zon- en feestdagen. Er dient wel iemand aanwezig te zijn op het afleveradres, om te tekenen voor ontvangst. 

2 Normaal pakket € 6,95
Het pakketje wordt verstuurd met 98% levering op de volgende leverdag, geen levering op zaterdag, geen levering op zon- en feestdagen

3 Brievenbuspost € 4,95 
Alleen bij minder dan 21 kaarten en/of enveloppen.
Het pakketje wordt als brievenbus post via postNL verstuurd. Wanneer er meer dan 20 kaarten en/of enveloppen worden besteld, kunnen wij deze niet via brievenbus post verzenden en wordt de bestelling niet in behandeling genomen.

4 Ophalen GRATIS
Je kunt wanneer de bestelling/order voor 13.00 uur binnen is, de kaarten of enveloppen dezelfde dag tussen 16.00 en 17.00 uur ophalen bij de drukker. En de volgende werkdag gewoon vanaf 9.00 uur. Het adres van de drukker is: Van Marle, Pasmaatweg 20 7556 PH HENGELO

Note: De leveringsvoorwaarden van GLS zoals hierboven is beschreven is alleen van toepassing op adressen in Nederland.

Sluitzegels
Sluitzegels zijn verkrijgbaar op een vel van 25 stuks en kosten € 3,75 per vel.
Je hebt de keuze uit onderstaande afbeeldingen:


JPEG van de voorkant van de kaart (alleen bij minimaal 30 kaarten set)
Je bestelt een hoge resolutie JPEG (digitaal bestand) van de voorkant van jouw kaart eenvoudig mee met de bestelling van de set kaarten. Deze JPEG kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld voor in het fotoboek, het maken van een canvas of poster. Deze JPEG mag niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt of veelvuldig worden gedrukt of geprint.

Prijs JPEG voorkant van de kaart: € 9,95.

Fotobewerking
Onder fotobewerking verstaan we het bijsnijden van de foto, lichter/donkerder maken, zwart/wit maken, of sepia maken. Mail ons de foto en vermeld daarbij wat jouw wensen zijn en wij bewerken de foto en plaatsen deze vervolgens in jouw favoriete kaart, zodat je deze kunt bekijken, kunt aanpassen en bestellen.
Responstijd spoed (bv na de geboorte): z.s.m. na het ontvangen van jullie verzoek.
Responstijd normaal: Uiterlijk 2 werkdagen na het ontvangen van jullie verzoek
Fotobewerking kost € 9,85.

Kaarten zonder logo
Je kunt de kaarten laten drukken zonder het logo van BlijKaartje. Voor het verwijderen van het BlijKaartje logo berekenen wij € 14,95. Je kunt middels een opmerking in het bestelformulier aangeven dat je het logo niet mee gedrukt wilt hebben. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur via de email.

Hulp nodig bij het ontwerpen
Heb je liever dat wij de kaart voor jou opmaken, heb je speciale wensen of wil je een écht uniek ontwerp? Het ontwerp team van BlijKaartje staat voor je klaar. Meestal zijn aanpassingen aan het ontwerp van de kaart gratis, een stukje service van BlijKaartje! Wanneer er meer dan drie correctierondes nodig zijn om de kaart helemaal naar wens te maken, wanneer je wilt dat wij een foto voor jou bewerken of wanneer je een kaart op maat wilt laten ontwerpen, zullen wij hiervoor een (kleine) vergoeding in rekening brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Klik dan hier.