Dé online kaarten specialist

BlijKaartje maakt sinds 2007 geboortekaartjes en adoptiekaartjes. Al snel volgden ook de trouwkaarten en was de basis voor onze online kaarten formule gelegd. Geen standaard kaartencollecties, maar een ruim en gevarieerd aanbod kaarten voor elke blijde gebeurtenis. Naast scherpe prijzen en een uitgebreide collectie, gaan we voor originele ontwerpen, een hele goede drukkwaliteit, snelle verzending en de beste service. Begin 2013 lieten wij een unieke module ontwikkelen waarmee je nu nog gemakkelijker zelf online je kaarten kunt ontwerpen en personaliseren.

Het team achter de online kaarten

Erna maakt de creatieve ontwerpen voor alle kaarten en Inge onderhoudt de contacten en zet de puntjes op de i. Daarin hebben we een fijne samenwerking gevonden, waarbij we kunnen rekenen op de steun van Nadine, Monique, Manon, Heleen en Charlotte, die op kantoor alles in goede banen leiden. Voor het drukken van de kaarten werken we al jaren samen met een drukker waar we volledig van op aan kunnen. Maar natuurlijk kun je van tevoren een drukproef aanvragen van je persoonlijke kaart die je zelf hebt ontworpen of met onze hulp. Zo kun je zelf zien of de kleuren en de papierkwaliteit helemaal naar wens zijn.

Wil je een origineel kaartje voor een bijzondere gebeurtenis? In onze uitgebreide collectie online kaarten met verschillende thema’s vind je vast en zeker iets wat je aanspreekt. Heb je toch iets anders in gedachten of wil je door ons speciaal voor jullie een kaart laten ontwerpen? Bel of mail ons dan gerust. We hebben nog ideeën in overvloed!

Namens het team van BlijKaartje,
Erna & Inge


P.S. Volg je ons ook op Facebook? Dan ben je snel op de hoogte van alle nieuwe kaarten, leuke acties en andere nieuwtjes van BlijKaartje!