Samenwerkingen verloskundigen & Blijkaartje
Samenwerking verloskundige praktijken

Samenwerking verloskundigen

Als verloskundigenpraktijk maken jullie ongetwijfeld vele toekomstige ouders blij met een echo. Hoe leuk is het om deze echofoto namens jullie praktijk te overhandigen in een leuk kaartje. Wij kunnen jullie verloskundigenpraktijk voorzien van gratis* kaartjes én stickers met het logo van jullie praktijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.
Foto gemaakt bij 't Hart verloskunde door Kiekbyanique.

Hoe gaat de samenwerking in zijn werk?

Wij stellen ons graag even voor. Bij Blijkaartje kan iedereen zelf online aan de slag om een mooi geboortekaartje naar eigen wens te maken! In onze editor heb je de beschikking over honderden afbeeldingen, lettertypes en kleuren om het geboortekaartje van je dromen te maken. Wij hebben een eigen klantenservice die onze klanten elke dag weer per telefoon, chat of mail helpen met alle (ontwerp-)vragen. Ons ontwerpteam zorgt ervoor dat er dagelijks nieuwe kaartjes volgens de laatste trends online komen te staan. Ook is het mogelijk om met een blanco ontwerp te beginnen om zo helemaal je eigen creativiteit kwijt te kunnen.

Jullie maken ongetwijfeld vele toekomstige ouders blij met een echo. Zo’n bijzonder moment om te controleren of het kindje goed groeit, om het hartje te horen kloppen en om te berekenen wanneer je uitgerekend bent. Hoe leuk is het om deze echofoto in een leuke 'Can't wait to meet you' kaart met jullie felicitaties aan de ouders te overhandigen. Een blijvende herinnering aan de eerste foto(‘s) van hun kleintje. Deze kaartjes met echo kunnen leuk neergezet worden op bijvoorbeeld een vensterbank of schouw. Blijkaartje voorziet jullie praktijk graag van gratis kaartjes voor deze echofoto’s met daarbij stickers waarop het logo van jullie praktijk is afgebeeld.

sluitzegel met logo verloskundigen

Het 'Can't wait te meet you' echokaartje biedt aan de binnenzijde ruimte voor het bevestigen van de echofoto. Blijkaartje levert hiervoor stickers met jullie logo om de foto vast te maken. Op de rechter binnenzijde kan vermeld worden met hoeveel weken de echo is gemaakt en er is ruimte om nog wat meer info over de echo te vermelden. Op de achterzijde hebben wij een QR-code geplaatst waarmee de toekomstige ouders direct geïnspireerd worden door de vele ontwerpen voor een geboortekaartje op onze website. Daarnaast staat er nóg een leuke verrassing voor hen klaar: een kortingscode van maar liefst 10% op de bestelling van een set geboortekaartjes.

*In ruil voor deze gratis echokaartjes, stickers en witte passende enveloppen zouden wij graag onze flyer toevoegen aan de informatiepakketjes die jullie de toekomstige ouders bij hun eerste bezoek aan jullie praktijk afgeven. Deze flyer staat boordevol informatie en inspiratie voor de ouders die op zoek zijn naar een bijzonder en uniek geboortekaartje. Op deze flyer staat ook een leuke kortingscode vermeld waarmee een gratis drukproef besteld kan worden! Door onze flyer in jullie informatietasje of koffer, komen wij graag onder de aandacht van de ouders. Daarnaast voorzien wij jullie van een aantal extra exemplaren van onze inspirerende flyer ten behoeve van de wachtkamer in jullie praktijk.

kaartjes met ruimte voor echofoto

Onze eigen designers hebben naast het kaartje voor de eerste echo ook een extra variant gemaakt voor de gender reveal echo. Een prachtig kaartje waarin de echofoto na een geslachtsbepaling bevestigd kan worden. Dit kaartje kan dan in een witte envelop meegegeven worden zodat het geslacht echt nog een verrassing is voor de ouders. De echo kan weer vast worden geplakt met een sticker met het logo van jullie praktijk. Deze worden met de Gender Reveal kaartjes meegeleverd. We hebben 2 varianten van deze kaartjes gemaakt: één voor als het een meisje is en natuurlijk één voor als de zwangere een jongetje verwacht! Uiteraard ontvangen jullie van beide varianten voldoende exemplaren. Op de voorzijde staat de tekst HIJ of ZIJ met daaronder ‘Wat denk jij?' Op de binnenzijde is er aan de linkerzijde ruimte om de echofoto met een sticker van jullie praktijk te bevestigen en aan de rechterzijde wordt het geslacht onthuld. Daar staat dan vermeld 'een meisje' of 'een jongen' met jullie felicitaties.

samenwerking verloskundigen
samenwerking verloskundigen
samenwerking verloskundigen
samenwerking verloskundigen
samenwerking verloskundigen
samenwerking verloskundigen

Gender reveal

Toekomstige ouders kiezen er steeds vaker voor om een echo voor de geslachtsbepaling te laten doen en vervolgens familie, vrienden en kennissen te verrassen met een leuke Gender Reveal party! Gekleurde ballonnen die doorgeprikt worden, een taart met een kleur aan de binnenzijde die doorgesneden wordt of een rook- of poederkanon die uiteindelijk een roze of blauwe kleur laat zien. Waarschijnlijk worden deze echo’s ook regelmatig uitgevoerd in jullie praktijk en hoe leuk is het dan dat jullie van Blijkaartje gratis kaartjes ontvangen om deze echofoto in te plakken? Deze extra gender reveal variant van de echokaartjes kunnen wij jullie aanbieden in ruil voor een vermelding van Blijkaartje op een beeldscherm in jullie wachtkamer en/of via content op jullie socials waarin wij getagd worden.

eigen logo op meegeleverde sticker

Eigen logo op meegeleverde sticker

Om de echofoto mooi te bewaren, kan deze vastgeplakt worden op het kaartje dat van toepassing is. De stickers zullen voorzien worden van de naam van jullie praktijk en/of het logo. Deze stickers kunnen daarnaast ook leuk gebruikt worden om de envelop om het kaartje te verzegelen. Wij bieden de mogelijkheid om hiervoor extra stickers te bestellen. Het is wel belangrijk dat jullie logo in een hoog resolutie bestand wordt aangeleverd bij ons ontwerpteam.

Liever een ontwerp op maat?

Spreekt dit idee jou helemaal aan, maar willen jullie liever een eigen ontwerp voor de echokaartjes? Ook dat behoort tot de mogelijkheden maar aangezien onze designers voor jullie een ontwerp op maat maken, zullen hiervoor ontwerpkosten in rekening worden gebracht. Voor beide echokaartjes (basis + gender reveal) bedragen de extra kosten 149 euro, voor uitsluitend de basiskaartjes is dat 99 euro. Gaat jullie voorkeur uit naar een eigen design? Laat dan weten wat jullie wensen hiervoor zijn en ons ontwerpteam gaat voor jullie aan de slag.

Ook samenwerken?

Vind jij het leuk om met jullie verloskundigenpraktijk de echofoto’s op deze manier te overhandigen aan toekomstige ouders? Neem dan contact met ons op. Stuur een mailtje naar marketing@blijkaartje.nl of bel ons gerust op 0572-354724 om een samplesetje van onze flyer met de verschillende echokaartjes aan te vragen. Samen kunnen we vast een leuke samenwerking uitwerken waar de toekomstige ouders én jullie helemaal BLIJ van worden.

Stuur ons een mailtje