Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Save the date kaartjes

Een save the date kaart stuur je als een soort vooraankondiging, om er zeker van te zijn dat iedereen die je wilt uitnodigen voor jullie grote dag de datum ruim van te voren vrij kan houden. Save the date kaartjes bevatten nog niet alle ins en outs van jullie bruiloft, maar in principe alleen de dag waarop jullie gaan trouwen.

Onze collectie save the date kaarten:

Scroll for more

Wanneer verstuur je een Save The Date kaart?

Jullie kunnen de save the date kaartjes versturen zodra de trouwdatum is vastgelegd. Natuurlijk ook erg handig voor vrienden en familie in het buitenland, aangezien deze gasten meer moeten plannen. Je kunt voor een save the date kaartje kiezen uit onze collectie of een kaartje naar eigen ontwerp samenstellen. Bij een Save The Date kaart is het niet nodig om groot uit te pakken. Deze vooraankondiging mag gerust wat kleiner en subtieler zijn dan de trouwkaart die je op een later moment wilt gaan versturen. Zo trekt de Save The Date kaart niet de aandacht van de 'echte kaart' weg. Daarom heeft BlijKaartje ook voorbeelden van enkele Save The Date kaartjes. Is je oog gevallen op een dubbele kaart, maar gaat je voorkeur uit naar een enkele kaart? Geen probleem! Wij kunnen namelijk van elke dubbele kaart een enkele Save The Date kaart maken.

Save the date tip van BlijKaartje:
Houden jullie een blog of website bij tijdens de weg naar jullie huwelijk? Vermeld dan de website ook op de Save the date kaart, zodat alle gasten de vorderingen kunnen volgen.

Een Save The Date in elke stijl

Een save the date kaart heeft geen vaste stijl. Daarom hebben wij diverse soorten kaarten alvast voor jullie grote vooraankondiging gemaakt, zodat je ze alleen nog maar hoeft te personaliseren. Natuurlijk kun je ook zelf je eigen Save the date kaart ontwerpen. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, het team van BlijKaartje helpt je graag verder met het ontwerpen van je ideale save the date kaart. Overigens kun je bij ons ook allerlei leuke trouwkaarten vinden, in precies dezelfde stijl als je save the date kaartjes. En ook voor save the date kaarten hebben wij speciale sluitzegels in het assortiment.