Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Save the date kaartjes

Save the date kaartjes stuur je als vooraankondiging op je trouwkaart, om er zeker van te zijn dat iedereen die je wilt uitnodigen voor jullie grote dag de datum ruim van te voren vrij kan houden. Vraag een gratis drukproef van de save the date kaartjes aan met de code: drukproef-1302.

Alle Save the date kaartjes:

Scroll for more

Wanneer verstuur je een Save the date kaart?

Jullie kunnen de kaarten versturen zodra de trouwdatum is vastgelegd. Natuurlijk ook erg handig voor vrienden en familie in het buitenland, aangezien deze gasten meer moeten plannen. Je kunt voor een kaartje kiezen uit onze collectie of een kaartje naar eigen ontwerp samenstellen. Bij een Save the date kaart is het niet nodig om groot uit te pakken. Deze vooraankondiging mag gerust wat kleiner en subtieler zijn dan de trouwkaart die je op een later moment wilt gaan versturen. Zo trekt de Save the date kaart niet de aandacht van de 'echte trouwkaart' weg. Is je oog gevallen op een dubbele kaart, maar gaat je voorkeur uit naar een enkele kaart? Geen probleem! Wij kunnen namelijk van elke dubbele kaart een enkele kaart maken.

Tip van BlijKaartje:
Houden jullie een blog of website bij tijdens de weg naar jullie huwelijk? Vermeld dan de website ook op de Save the date kaart, zodat alle gasten de vorderingen kunnen volgen.

Save the date kaartjes in elke stijl

Een Save the date heeft geen vaste stijl. Daarom hebben wij al diverse soorten kaarten opgemaakt, zodat je ze alleen nog maar hoeft te personaliseren. Natuurlijk kun je ook zelf je eigen kaart ontwerpen. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, het team van BlijKaartje helpt je graag verder met het ontwerpen van je ideale kaart. Overigens kun je bij ons ook allerlei leuke trouwkaarten vinden, in precies dezelfde stijl als je Save the date kaartjes.