Menukaart bruiloft zelf maken en direct bestellen! | Blijkaartje

Geschreven door Amber Lienz   |   26 september 2023   |   Leestijd 2 minuten


Menukaart bruiloft zelf maken

Menukaart bruiloft zelf maken

Menukaart bruiloft zelf maken? Bij Blijkaartje kun je alle kanten op. Net als trouwkaarten en eventuele tafelkaartjes of welkomstborden kun je ook de menukaart voor de bruiloft zelf maken. Wel zo leuk als het menu tot in de puntjes besproken is, de wijnen en drankjes in de koeling staan en de chef-kok niet kan wachten om de gerechten in elkaar te flansen!

Menukaart bruiloft maken: waar let je op?

Je kunt de menukaart voor een bruiloft zo simpel houden als je wilt. Handig wanneer jullie met picknickmanden een strandwandeling maken of in een weelderige tuin neerstrijken met wat kleine hapjes. Mochten jullie lang in een restaurant vertoeven komen er waarschijnlijk meer details aan te pas, zoals wijn, bier, koffie en aperitiefjes. Ook soepen en amuses worden in dit geval graag op de kaart vermeld. Het lettertype en de vormgeving van zo’n menukaart zal misschien wat puzzelen zijn, maar dat maakt het menukaart bruiloft maken nu net zo leuk!

Soms pakt het menukaart bruiloft maken iets groter uit. Als er zowel vis- als vleesliefhebbers zijn en vegetariërs zo hun eisen hebben. In dit geval is de vorm van de menukaart minstens zo belangrijk. Laat het zelf gemaakte bruiloftskaartje na afloop eens door ons team van professionele ontwerpers bekijken of bestel een proefdruk van jouw zelfgemaakte menukaart voor de bruiloft.

Gaat liefde nou echt door de maag?

Dat jij als man of vrouw uiterst gecharmeerd bent als je liefhebbende partner uren in de keuken heeft gestaan en als klap op de vuurpijl met een verrassingsmenu komt aanzetten, staat waarschijnlijk vast. Maar gaat liefde dan ook letterlijk door de maag?

Wetenschappers schijnen het niet helemaal eens te zijn. Liefde en aantrekkingskracht komt in theorie eerder op een complex samenspel van hormonen neer. Wel is er een grote kans dat de zelfgemaakte menukaart voor de bruiloft hapjes en gerechten bevat waar jullie beiden dol op zijn!

Laat je eens inspireren door de nieuwste trends voor menukaart bruiloft zelf maken. Misschien wil je wel een luxe menukaart bruiloft maken, met glimmende foliedruk in goud, zilver, koper of rosé. Je kunt de menukaart voor de bruiloft ook rustig houden met het principe ‘les is more’. Soms is een houten hartje of een zachte kleurtint al meer dan genoeg. Menukaart bruiloft zelf maken met een foto van jullie twee? Ook dat is een mogelijkheid. Jullie als bruidspaar vormen immers het centrale middelpunt op het feest.

Starten met menukaart bruiloft zelf maken

Hoe? Het begint allemaal met een menukaart bruiloft zelf maken! Hiermee kun je je creativiteit de vrije loop laten en je verborgen ontwerp-skills showen. Bekijk eens wat de online editor van Blijkaartje voor je kan betekenen en start vandaag nog met een menukaart bruiloft maken! Toch wat hulp nodig bij het menukaart bruiloft zelf maken? Neem gerust contact op met het support team van Blijkaartje!

Menukaart bruiloft zelf maken: don’t forget

Een menukaart voor de bruiloft zelf maken is een hele kunst en beslist iets om trots op te zijn. Hier nog wat inspiratie om de menukaart bruiloft mooi te maken:
- Menukaart met illustraties, foto’s en afbeelding.
- Menukaart met of zonder vouw (in het midden of aan de zijkant)
- Menukaart met bijpassend drukwerk.

In het laatste geval wordt de stijl van de trouwkaart of menukaart doorgevoerd in het overige drukwerk voor de bruiloft, zoals het welkomstbord of het gebruikelijke gastenboek. Bekijk in dit geval eens de mogelijkheden van het drukwerk voor een bruiloft en maak het ontwerp van jullie menukaart voor de bruiloft tot een waar succes.


Naar trouwkaarten overzicht  Meer leuke blogs lezen

Kaart voor de trouwdag!

Wij hebben bij Blijkaartje heel veel verschillende stijlen en thema's kaartjes voor jullie bruiloft. Of je nu op zoek bent naar een basic ontwerp of een kaartje met klassieke bloemen of juist een fijne lijntekening... Je vindt het bij Blijkaartje. We staan voor je klaar om je te helpen om de trouwkaart van je dromen te maken!

menukaart bruiloft zelf maken nieuwste
menukaart bruiloft zelf maken pocketfold
menukaart bruiloft zelf maken basic
menukaart bruiloft zelf maken met insteek
menukaart bruiloft zelf maken met foliedruk
menukaart bruiloft zelf maken bloemen
menukaart bruiloft zelf maken tickets
Menukaart bruiloft zelf maken
menukaart bruiloft zelf maken hip
menukaart bruiloft zelf maken met foto
menukaart bruiloft zelf maken laatste trends
menukaart bruiloft zelf maken budget