Ik zoek een kaart voor
Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Bedankkaarten, mooi moment om dankbaar te zijn

Het is jullie gelukt! Eindelijk, na al die voorbereidingen en naar al dat toeleven naar die ene bijzondere dag, zijn jullie dus echt getrouwd! Heel hartelijk gefeliciteerd jullie allebei en het allerbeste gewenst voor het leven dat jullie samen gaan leiden! Hopelijk was het een onvergetelijke dag waar jullie samen nog heel lang aan terug zullen blijven denken.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat jullie ook willen dat jullie gasten nog na blijven genieten van die bijzondere dag. Daar heeft Blijkaartje.nl in ieder geval de perfecte oplossing voor, in de vorm van onze speciale bedankkaarten die jullie aan alle gasten kunnen sturen. Zo maak je niet alleen de herinnering nog concreter, maar bedank je ook iedereen op een warme en persoonlijke manier voor de bijdrage die ze hebben geleverd, want zonder al die vrienden, familie en andere genodigden had het natuurlijk nooit zo'n mooi feest kunnen worden! En uiteraard is het ook mogelijk om de bedankkaart in dezelfde stijl te maken als jullie trouwkaarten.

Onze collectie bedankkaarten

Scroll for more

Een uniek stel verdient een unieke bedankkaart

Zoals je van Blijkaartje.nl mag verwachten, zijn onze bedankkaartjes altijd persoonlijk, bijzonder en uniek. We hebben een selectie aan leuke bedankkaarten voor jullie klaar staan in ons assortiment, dus bekijk die maar eens rustig met z'n tweeën. Misschien worden jullie wel geïnspireerd om van je bedankkaarten, net als van jullie huwelijk, iets totaal unieks te maken om een extra speciale impact te maken. Als je al eerder met ons hebt samengewerkt, bijvoorbeeld voor het maken van jullie uitnodigingskaarten, dan weten jullie al wat er allemaal mogelijk is in samenwerking met ons team van ontwerpers. We leggen het voor de zekerheid nog een keertje uit.

Een onvergetelijk kaart om te bedanken voor een onvergetelijke dag

Op Blijkaartje.nl vind je verschillende bedankkaarten die onze ontwerpers al helemaal voor je hebben uitgewerkt. We zijn natuurlijk trots op ons eigen werk, maar we willen je ook heel graag prikkelen om je eigen inbreng tot uitdrukking te brengen door samen een eigen bedankkaart te ontwerpen. Je kunt daarbij zo ver gaan als je zelf wilt. Wil je een paar persoonlijke touches meegeven aan een ontwerp dat je bij ons hebt gezien? Geen probleem! We hebben alle tools en knowhow in huis om je daarbij te helpen. Misschien wil je zelfs wel helemaal zelf een compleet unieke kaart ontwerpen; ook dat kan met de handige en gemakkelijke ontwerpmodules die we voor je hebben bedacht. Kies samen voor en totaal eigen manier om je vrienden en familie te bedanken voor een onvergetelijke dag: de perfecte finishing touch voor een perfecte herinnering!