Ik zoek een kaart voor
Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Broertje en zusje geboortekaartjes

Voor ouders is er geen groter nieuws dan de komst van een baby, maar voor een grote broer of zus is zo'n nieuw gezinslid minstens net zo spannend! Met onze broer en zus geboortekaartjes kondigt je grote kleintje vol trots de ontwikkelingen aan.

De collectie broertje en zusje geboortekaartjes:

Scroll for more

Een nieuwe rol voor een grote zus of broer

Hartstikke spannend, dat is het voor jullie zoon of dochter wanneer er een baby op komst is. Straks is er een klein boertje of zusje om mee te spelen, voor te zorgen en op te passen! Waarschijnlijk wil je zoon of dochter het grote nieuws het liefst al aan iedereen vertellen zodra de kans zich voordoet. Die kans kun je met twee handen aangrijpen als je voor de broertje en zusje geboortekaartjes van BlijKaartje kiest. Onze ontwerpers hebben speciaal voor jullie gezinsuitbreiding een selectie schattige geboortekaartjes bedacht waarop de kersverse grote broer of zus alle ruimte krijgt. Zo maak je meteen gebruik van de eerste gelegenheid om je als een echt compleet gezin te presenteren. De broertje en zusje geboortekaartjes laten je kind meteen proeven van de status en de verantwoordelijkheid die past bij de nieuwe rol in jullie gezin.

Ontwerp je kaartjes helemaal samen

Als je dan toch voor die broertje en zusje geboortekaartjes gaat, doe het dan meteen goed en laat je zoontje of dochtertje lekker meedenken over het ontwerp. Bij ons kun je zo veel zelf aanpassen en opnieuw inrichten als je maar wilt, dus ruimte genoeg om als gezin jullie stempel op de kaartjes te drukken. Onze online designer toolkit geeft je de mogelijkheid om alles te veranderen wat je wilt op de broertje en zusje geboortekaart van jullie keuze, dus leef je samen maar eens lekker uit. Misschien heeft je dochtertje een lievelingskleur die er absoluut in moet? Wil je zoontje een foto van zichzelf met zijn nieuwe kleine zusje of broertje? Nou, dan regelen we dat toch? Je kunt het vast helemaal zelf regelen, maar mochten jullie er niet uit komen, dan staan onze ontwerpers te wachten om je net dat laatste zetje te geven voor je eigen unieke broertje en zusje geboortekaartje.