Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Nieuwjaarskaarten voor een knallend nieuwjaar!

Een fonkelnieuw jaar dat op het punt staat om te beginnen - reden genoeg om met bijzondere nieuwjaarskaarten je allerbeste en allermooiste wensen over te brengen voor een het nieuwe jaar! Vraag een gratis drukproef van jouw nieuwjaarskaart aan met de code: drukproef-1302.

Collectie nieuwjaarskaarten:

Scroll for more

Onze nieuwjaarskaarten zijn precies wat je zoekt

Steeds meer mensen besluiten om een speciale nieuwjaarskaart te sturen, in plaats van kerstwensen, dus BlijKaartje geeft je daarvoor alle ruimte en alle mogelijkheden. Als je toch op zoek bent naar een unieke kerstkaart, kijk dan ook eens naar onze kerstkaarten, of kies een kaart uit de collectie zakelijke kerstkaarten. Misschien wil je alles toch liever combineren: ook dan vind je hier precies wat je zoekt!

Stijlvol Nieuwjaar!

In elke kaart kun je alles aanpassen aan jouw eigen smaak en persoonlijke wensen. Het formaat, de papiersoort, de indeling en het kleurenpalet: alles heb je zelf in handen. Wij weten als geen ander dat iedereen een eigen stijl heeft, dus krijg je alle ruimte om die stijl zo goed mogelijk uit te drukken. Wil je je kaart voorzien van een leuke tekst? We hebben de leukste nieuwjaarswensen voor je verzameld. Hulp nodig? Ook dat is geen probleem. Onze online ondersteuning zorgt ervoor dat je er altijd uitkomt, ook als je het even niet meer weet.

Hoogstpersoonlijke nieuwjaarskaarten

Als je echt de smaak te pakken hebt gekregen, dan kun je zelfs heel gemakkelijk je eigen hoogstpersoonlijke nieuwjaarskaarten ontwerpen! Wij bieden je een complete toolkit waarmee je snel en gemakkelijk een totaal unieke kaart mee maakt om het nieuwe jaar mee in te luiden. Een nieuwjaarskaart a la carte, met andere woorden! Origineel, eigen en authentiek, zelf samengesteld of van A tot Z persoonlijk ontworpen: een nieuwjaarskaartje van BlijKaartje is het mooiste gebaar om het kersverse jaar mee in te luiden!