Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Mooie nieuwjaarskaarten voor een knallend nieuwjaar!

Een fonkelnieuw jaar dat op het punt staat om te beginnen - reden genoeg om met een bijzondere nieuwjaarskaart je allerbeste en allermooiste wensen over te brengen voor een prachtige nieuwe start! Zulke nieuwjaarswensen wil je natuurlijk zo persoonlijk mogelijk maken, dus vind je hier bij Blijkaartje de mooiste en meest verrassende ontwerpen voor kaartjes die je helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Je persoonlijke boodschap voorop, in een passend lettertype, of een eigen foto of afbeelding? Geen probleem: onze nieuwjaarskaarten zijn tot in de kleinste details naar jouw eigen wens te veranderen. Ga op de designerstoel zitten met Blijkaartje, vanuit het gemak van je eigen huis, en maak precies de nieuwjaarskaart die jij wilt sturen, om je vrienden, familie en andere naasten vanuit de grond van je hart een ongelooflijk goed nieuw jaar te wensen! 

Je kunt een nieuwjaarskaart uit onze collecte kiezen of zelf een eigen nieuwjaarskaart ontwerpen.

Scroll for more

Onze nieuwjaarskaarten zijn precies wat je zoekt

Steeds meer mensen besluiten om een speciale nieuwjaarskaart te sturen, los van hun kerstwensen, dus Blijkaartje geeft je daarvoor alle ruimte en alle mogelijkheden. Als je toch op zoek bent naar een unieke kerstkaart, kijk dan ook eens naar onze kerstkaarten, of naar onze speciale zakelijke kerstkaarten. Misschien wil je alles toch liever combineren: ook dan vind je hier precies wat je zoekt!

Stijlvol Nieuwjaar!

Op Blijkaartje kun je alles aanpassen aan jouw eigen smaak en persoonlijke wensen. Het formaat, de papiersoort, de indeling en het kleurenpalet: alles heb je zelf in handen. Wij weten als geen ander dat iedereen een eigen stijl heeft, dus Blijkaartje geeft je alle ruimte om die stijl zo goed mogelijk uit te drukken. Hulp nodig? Ook dat is geen probleem. Onze online ondersteuning zorgt ervoor dat je er altijd uitkomt, ook als je het even niet meer weet;

Hoogstpersoonlijke nieuwjaarskaarten

Als je echt de smaak te pakken hebt gekregen, dan kun je op Blijkaartje zelfs heel gemakkelijk je eigen hoogstpersoonlijke nieuwjaarskaarten ontwerpen! Blijkaartje biedt je een complete toolkit waarmee je snel en gemakkelijk een totaal unieke kaart mee maakt om het nieuwe jaar mee in te luiden. Een nieuwjaarskaart a la carte, met andere woorden! Origineel, eigen en authentiek, zelf samengesteld of van A tot Z persoonlijk ontworpen: een nieuwjaarskaartje van Blijkaartje is het mooiste gebaar om het kersverse jaar mee in te luiden!