Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Hippe en trendy trouwkaarten

Jullie trouwdag aankondigen met een hippe trouwkaart? In onze collectie hippe en trendy trouwkaarten vind je kaarten met strakke lijnen, felle kleuren en hippe lettertypes. Alle hippe trouwkaarten zijn door het creatieve team van Blijkaartje ontworpen en kun je eenvoudig zelf aanpassen. Daardoor is elke trouwkaart die je bij ons bestelt, naast hip en trendy, ook origineel en uniek.

Onze collectie hippe en trendy trouwkaarten:

Scroll for more

Hippe trouwkaarten, zo hip als jezelf wilt

De hippe trouwkaarten van BlijKaartje kun je zo hip maken als je zelf wilt. Gebruik hippe patronen en combineer dit met hippe kleuren of letters. Kom je er niet uit of heb je advies nodig bij het ontwerpen van je hippe trouwkaart dan heeft het team van BlijKaartje nog hippe tips genoeg. Vindt je de hippe trouwkaarten te druk kijk dan ook eens bij onze andere trouwkaarten.

Hip en trendy, mix and match

Alle hippe trendy trouwkaarten zijn door Blijkaartje ontworpen en kun je zelf aanpassen. Daardoor is elk trouwkaart, naast hip en trendy, altijd uniek! Alle elementen welke op onze trouwkaarten staan, kun je naar smaak verwijderen en eventueel door andere hippe elementen vervangen. Ons ontwerpteam zorgt contstant voor nieuwe en eigentijdse elementen in onze online gallerij, waardoor je gemakkelijk een draai kunt geven aan jouw hippe ontwerp. Een hip en trendy trouwkaart maak je dus in een handomdraai met behulp van de online ontwerpmodule van BlijKaartje.

Zelf inkleurbare hippe en trendy elementen

Om je nog beter van dienst te zijn, kun je zelf de kleur van alle hippe en trendy elementen aanpassen. Zo krijgt jouw trouwkaart een mooie bijpassende kleur en is de kaart helemaal hip en trendy in jouw kleur en stijl. En via de effceten tool in de ontwerpmodule kun je ook aan zelf geplaatste afbeedlingen een kleur tintje meegeven. Zodat er een bijzonder efect ontstaat en de hippe trendy trouwkaart nog hipper wordt.

Maak snel een trendy envelop

Een hippe of trendy verstuur je natuurlijk het liefst in een trendy bijpassende envelop. Dat snappen wij. Daarom heeft BlijKaartje diverse hippe en trendy sluitzegels in het assortiment, waarmee je een saaie envelop snel kunt omtoveren tot een hip exemplaar.