Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Kerstkaarten speciaal voor de bouw branche

De kerstkaarten met het thema bouw zijn speciaal ontworpen voor een bedrijf in de bouwsector. Bijvoorbeeld een bouwbedrijf of een aannemersbedrijf. Wij helpen u graag met de opbouw en opmaak van de zakelijke kerstkaart en denken graag met u mee. Ook het plaatsen van uw bedrijfslogo of het verwerken van uw bedrijfsfoto bieden wij gratis aan. 

Scroll for more

Samen bouwen aan de toekomst

Verras uw personeel, klanten en zakenrelaties met zakelijke kerstkaart welke past binnen de bouwbranche. Het thema bouwen staat centraal op deze kerstkaarten, denk aan een bouwhelm, bouwvakker of gereedschap. Ook door de speciale bouw gerichte slogans zoals “bouwen aan een steengoed nieuwjaar” en “samen bouwen aan een toekomst” passen deze kerstkaarten helemaal in uw sector.

Toch liever net iets anders? Bij BlijKaartje kunt u gemakkelijk zelf een kaart aanpassen, maar ook het team van BlijKaartje staat voor u klaar om u te helpen met het ontwerp. Mail ons de gewenste aanpassingen en wij passen het ontwerp gratis aan. Tip: neem ook eens een kijkje bij alle zakelijke kerstkaarten om inspiratie op te doen.