Sluitzegels voor enveloppen erbij?

Het liefst wil je dat jouw blije nieuws straks iedereen een grote glimlach bezorgt, al zodra je kaartje op de deurmat valt. Een mooie envelop is dus een must. Nog specialer maak je het met een leuke sluitzegel. Decoratief, origineel en extra persoonlijk. Wij hebben een mooie en diverse serie sluitzegels. Dit zijn vrolijke ronde stickertjes met een leuke print die alvast een klein beetje verklappen welk prachtige nieuws er uit de envelop tevoorschijn gaat komen!

Standaard sluitzegels zijn te bestellen per vel met daarop 25 stuks ronde sluitzegels.
Prijs: vel à 25 stuks 3,75

Unieke gepersonaliseerde sluitzegels

Wil je dat de sluitzegel op de envelop 100% past bij de stijl van het BlijKaartje in de envelop. Ga dan voor een gepersonaliseerde sluitzegel. Deze unieke sluitzegel kun je op maat maken en past daarom perfect bij het nieuws wat jij te vertellen hebt. Gepersonaliseerde sluitzegels worden net zoals de standaard ontwerpen voor sluitzegels geleverd op vellen met 25 stuks. De minimale afname van gepersonaliseerde sluitzegels zijn 100 stuks (dus 4 vellen). Heb je interesse in deze unieke zegels, dan horen wij het graag.
Prijs: 100 stuks (4 vel) € 27,50

Voor welke categorieën zijn er sluitzegels?

Op dit moment hebben wij sluitzegels voor diverse categorieën. Zo kun je sluitzegels voor geboortekaartjes kopen, die zowel geschikt zijn voor jongens als meisjes. Wanneer het over liefde gaat kun je onze sluitzegels gebruiken voor zowel save the date kaartjes als onze trouwkaarten. En tenslotte hebben wij ook nog sluitzegel voor onze verhuiskaarten en de samenwoonkaarten.

Nieuwe sluitzegels

Zoals dat bij ons aanbod van onze kaarten ook het geval is, worden de ontwerpen en aanbod van sluitzegels steeds verder uitgebreidt. Zo heb je bij ook de nieuwste geboortekaartjes ontwerpen ook een bijpassende sluitzegel. Daarnaast zien we dat de vraag voor sluitzegels voor andere blije momenten zoals een verhuizing of een kinderfeestje ook toeneemt. Ben je opzoek naar een sluitzegel welke nog ontbreekt in onze collectie, laat het ons dan gerust weten. 

Pimp je envelop

Hoe simpel kan het zijn? Er is slechts 1 mooie sluitzegel voor nodig en de envelop waarin je blije nieuws zit is gelijk gepimt. De saaie envelop wordt door het toevoegen van een sluitzegel direct een feestje om te ontvangen en te openen. Sluitzegels zijn niet duur (namelijk 25 stuks voor € 3,75) in aanschaf, maar zorgen wel voor een groots en verzorgend effect. En je kunt de sluitzegels samen met je gekozen kaarten of enveloppen bestellen, gemakkelijk toch?