Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

DIY trouwkaarten met strook, label of minikaartje

Liever geen standaard trouwkaart? Dan zijn de DIY trouwkaarten van BlijKaartje echt iets voor jou. We kunnen allerlei vormen uitstansen en uitsnijden, zodat jullie echt een bijzondere trouwkaart kunnen versturen. Zo voeg je eenvoudig een label of minikaartje toe aan je trouwkaart.

        

    

Scroll for more

Maak je huwelijk zelf, net als je DIY trouwkaarten bij BlijKaartje

Vraag het een willekeurig getrouwd stel en de kans is groot dat je dit antwoord krijgt: het geheim van een goed huwelijk is vooral een kwestie van kei- en keihard werken - maar wel samenwerken natuurlijk. Als jullie binnenkort in het huwelijksbootje gaan stappen, dan is er dus werk aan de winkel. Zie het huwelijk als één groot doe-het-zelf project en maak de juiste start met onze DIY trouwkaarten!

Doe het zelf: doe het samen!

Natuurlijk is een DIY trouwkaart leuk om zelf te maken: wij vinden van wel, want onze eigen designers zijn al druk in de weer geweest om je een selectie voor te kunnen schotelen. Toch willen we hier een kleine nuance in aanbrengen, want al betekent een DIY trouwkaart letterlijk een doe-het-zelf uitnodiging, als aanstaand echtpaar betekent 'zelf' vanaf nu gewoon 'samen'. Een DIY huwelijkskaart wordt dus een doe-het-samen kaart bij BlijKaartje, en dat nemen we behoorlijk letterlijk. Hier kun je zelf aan de slag met het ontwerp van je one-of-a-kind trouwkaart. We laten jullie als kersvers aanstaand bruidspaar natuurlijk niet zomaar spartelen. Als jullie het overzicht kwijt dreigen te raken tussen alle mogelijkheden om samen een unieke kaart te ontwerpen, dan springen we bij. Zie ons als een soort ceremoniemeester: we blijven zo onzichtbaar mogelijk op de achtergrond aanwezig, zodat alles soepel blijft lopen. Via de online chat heb je meteen een professionele ontwerper bij de hand als dat nodig is, dus in feite kan er weinig meer mis gaan bij jullie zelfgemaakte start van jullie huwelijk met onze DIY uitnodigingen.

Laat je samen lekker gaan

Als je al een blik hebt geworpen op de mogelijkheden die onze online design toolkit biedt, dan begint de inspiratie vast al een beetje op te borrelen. Dat doe-het-zelf sfeertje werkt ook aanstekelijk, dus laat je samen maar eens lekker gaan voor die unieke en persoonlijke DIY trouwkaarten. Speel met vormen, kleuren, thema's en teksten tot alles precies is zoals dat het beste bij jullie past. Als stel. Als echtpaar. Als de professionele doe-het-zelvers van de liefde die jullie zijn. Als jullie deze eerste DIY trouwkaarten test goed doorstaan, dan vertouwt BlijKaartje er blind op dat jullie samen een fantastisch huwelijk tegemoet gaan!