Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Geboortekaartjes jongen

Ben je in verwachting van een jongen en op zoek naar de leukste geboortekaartjes? Blijkaartje heeft een uitgebreide collectie geboortekaartjes, speciaal voor wanneer jullie een jongen verwachten. Verwacht je een jongen als tweede kind? Bekijk dan onze geboortekaartjes voor je tweede kind.

Onze collectie geboortekaartjes jongens:

Scroll for more

Jongens geboortekaartje

Kies jouw favoriete jongenskaartje en voeg zelf eenvoudig je eigen tekst toe. Zo stel je zelf het mooiste geboortekaartje samen om jullie kleine jongen welkom te heten. Laat je inspireren door onze mooie voorbeeld geboortekaartjes voor jongens. De jongens geboortekaartjes van BlijKaartje kun je zelf naar eigen wens helemaal aanpassen. Dus verwacht je een jongen dan is er keus genoeg bij Blijkaartje.

Mix and match voor een jongens kaartje

Wil je de geboorte van een jongen aankondigen met een mooie jongens geboortekaart waarin je zelf hand hebt gehad in het ontwerp. Dan kun je bij BlijKaartje lekker aan de slag. De jongensgeboortekaartjes kun je zelf helemaal naar wens aan passen, maar je kunt ook verschillende jongens geboortekaartjes met elkaar combineren. Alle elementen op de kaart kun je van de kaart verwijderen en andere afbeeldingen kun je eenvoudig toevoegen. Onze online ontwerpmodule beschikt over een grote database aan afbeeldingen om het jongens kaartje helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Daarnaast biedt BlijKaartje een groot aantal lettertypes aan om het geboortekaartje helemaal af te maken. Als je opzoek bent naar geboortekaartje voor een jongen, kijk je natuurlijk niet snel bij de kaartjes van het andere geslacht. Wellicht toch de moeitje waard, want ook alle meisjes geboortekaartjes zijn gemakkelijk om te zetten naar een jongens variant.

Blauw voor een jongens geboortekaartje?

Blauwe jongens geboortekaartjes waren heel lang de trend. Echter zien we steeds meer variatie wat betreft het kleur gebruik bij een jongensgeboortekaartje. Olijfgroen, geel en oranje zijn de kleuren die we steeds vaker zien op jongenskaartjes. Wil je advies over het combineren van kleuren op het geboortekaartje? Laat het ons dan weten! Wij kijken graag met mee!