Formaat
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Mooie geboortekaartjes jongen van BlijKaartje!

Verwacht je een een jongetje en ben je op zoek naar de leukste geboortekaartjes voor een jongen? Blijkaartje heeft een uitgebreide collectie geboortekaartjes, speciaal voor de geboorte van jullie zoon.

Alle geboortekaartjes jongens:

Scroll for more

Jongens geboortekaartje

Kies jouw favoriete jongenskaartje en voeg zelf eenvoudig je eigen tekst toe. Zo stel je zelf het mooiste kaartje samen om jullie kleine jongen welkom te heten. Laat je inspireren door onze mooie voorbeeld geboortekaartjes voor jongens. De jongens geboortekaartjes van BlijKaartje kun je zelf naar eigen wens helemaal aanpassen. Verwacht je een jongen als tweede kind? Bekijk dan onze geboortekaartjes voor je tweede kind.

Mix & match voor een jongenskaartje

Wil je de geboorte van een jongen aankondigen met een mooie jongens geboortekaart waarin je zelf hand hebt gehad in het ontwerp. Dan kun je bij BlijKaartje lekker aan de slag. Elk kaartje kun je zelf helemaal naar wens aan passen, zo kun je diverse elementen combineren. Alle elementen op de kaart kun je van de kaart verwijderen en andere afbeeldingen kun je eenvoudig toevoegen. Onze online ontwerpmodule beschikt over een grote database aan afbeeldingen om de kaart helemaal naar eigen smaak te ontwerpen. Daarnaast biedt BlijKaartje een groot aantal lettertypes aan om het geboortekaartje helemaal af te maken. Ook alle meisjes geboortekaartjes zijn gemakkelijk om te zetten naar een jongens variant.

Blauw is niet de enige kleur voor jongens!

Heel lang waren jongenskaartjes blauw van kleur. Inmiddels zijn heel veel kleuren populair bij de geboorte van een zoon. Wat te denken van kleuren als oker, olijfgroen, grijs of zwart-wit. Wil je advies over het combineren van kleuren op de kaart? Laat het ons dan weten! Wij kijken graag met mee!