Formaat
Thema
Kleur
Zoekwoord
Zoeken

Kerstkaarten maken met foto

In onze collectie kerstkaarten met foto maken, vind je alle ontwerpen waaraan je zelf een eigen foto toe kunt voegen. Zo geef je echt een persoonlijk tintje aan jouw kerstkaart. Met de unieke ontwerpmodule van BlijKaartje maak je in een handomdraai van jouw mooiste foto een prachtige kerstkaart met foto! Vraag een gratis drukproef van de kerstkaart aan met de code: drukproef-1302.

Onze collectie kerstkaarten met foto maken:

Scroll for more

Kerstkaarten maken met foto is heel eenvoudig:

1. Bekijk de collectie kerstkaarten met foto

Om het je makkelijk te maken hebben de ontwerpers van BlijKaartje alvast een aantal kerstkaarten ontworpen in verschillende stijlen.

2. Kies een kaart en upload je foto

Ga met 'zelf maken' direct aan de slag met het kerstkaarten maken met foto. Alle elementen op een kaart zijn in de generator te bewerken, zoals kleuren, lettertypes, afbeeldingen. En natuurlijk upload je een eigen foto.

3. Sla je bewerkte kerstkaart op in je account

In je account is ruimte voor meerdere kaarten. Ga je gang, bewerkt én sla gerust meerdere kerstkaarten op.

4. Vraag een gratis drukproef aan

Met de code drukproef-1302 vraag je een gratis drukproef aan of bestel direct het gewenste aantal kerstkaarten met foto, met of zonder enveloppen.

5. BlijKaartje drukt jouw kerstkaarten

BlijKaartje zorgt ervoor dat je kerstkaarten gedrukt worden en stuurt ze binnen 1 werkdag naar je toe.


Het juiste lettertype voor je kerstkaarten

Het juiste lettertype maakt je kaartje helemaal af. Bij het bewerken van je kerstkaart met foto heb je keuze uit de volgende lettertypes.

Is het geen plaatje?

Altijd leuk natuurlijk, een kerstkaart in de bus, maar je springt er net even leuker tussenuit als je gaat voor een professioneel ontworpen kaartje. Bij BlijKaartje vind je kerstkaarten in alle soorten en maten, stuk voor stuk bedacht, ontworpen en samengesteld door onze professionele designers. Daar kom je sowieso al leuk mee uit de bus, maar onze kerstkaarten met foto geven je net even dat beetje extra impact. Wij hebben een selectie kerstkaartjes waar jouw eigen leukste foto perfect in te passen is, dus pak je digitale fotoalbum erbij, dan gaan we aan de slag!

Kerstmis wordt een plaatje met een beetje van jezelf en een beetje van BlijKaartje

Bij BlijKaartje kun je online topdesign shoppen in een handomdraai, ook voor de leukste kerstkaarten die er te vinden zijn. Toch doen we het liever samen, want de mooiste ontwerpen hebben een persoonlijke touch, waarmee jouw eigen kaartje maximale impact maakt op de ontvangers. Als je er zin in hebt, dan geven we jou alle ruimte om je eigen creatieve draai aan je kerstkaart met foto te geven. We hebben al kaarten bedacht waar je jouw persoonlijke kerstfoto met gemak in kunt verwerken, maar waarom zou je daar ophouden? Ga lekker aan de slag met kleuren, vlakverdeling, een persoonlijke boodschap in je favoriete lettertype en nog veel meer! Onze online designer toolkit geeft je een professioneel ontwerpbureau in handen, zodat jij je custom kerstkaart met foto precies kunt maken zoals jij dat graag wilt. Zo wordt elke kerst een plaatje, wat je smaak en stijl ook zijn!

Keuze uit allerlei kerstafbeeldingen in de designer toolkit

In onze designer toolkit heb je keuze uit allerlei kerstafbeeldingen om je kerstkaart helemaal in je eigen stijl op te maken. Zo voeg je eenvoudig een mooie goudkleurige afbeelding toe uit de galerij. 

Kerstafbeelding in online toolkit

Je meest persoonlijke kerstkaarten ooit

Kijk maar eens goed rond tussen ons uitgebreide assortiment met unieke ontwerpen voor kerstkaarten, want de mogelijkheden zijn bijna eindeloos in de BlijKaartje webstore en webstudio. Twijfel je over de beste keus, of weet je even niet meer hoe je jouw unieke kaart in detail perfect kunt afmaken? Laat het ons weten, want dan helpen we je via onze online chatfunctie direct weer op weg naar de meest persoonlijke kerstkaarten ooit!